COSTA DAURADA BIKE RACE

  |   Ofertes i packs disponibles   |   No comment

 

PRESENTACIÓ COSTA DAURADA BIKE RACE

UNA PROVA DIFERENT PELS AMANTS DEL CICLISME

En els últims anys, les carreres de muntanya, amb totes les seves modalitats han augmentat en popularitat i reconeixement per esportistes de tots els nivells, passant a formar part del calendari de proves d’interès per moltes persones, que com a repte personal, o com a alternativa s’ha posicionat com una modalitat a practicar en el temps lliure.

Costa Daurada Bike Race, a més de ser una prova esportiva donarà lloc a una trobada al voltant de aquesta pràctica, on esportistes i acompanyants podran compartir l’experiència de conèixer Mont-Roig Miami Platja  i els seus recursos gastronòmics, turístics i culturals.

Els Prats Village és co-organitzador d’aquesta apassionant carrera de btt i és també l’allotjament oficial de la carrera per a tots els corredors i famílies que vulguin gaudir d’aquesta experiència.

Més informació de la carrera aquí: www.costadauradabikerace.com

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.